Памстера ЕООД

Памстера на 12 години – 12% отстъпка (неактивен)

Съдържание

Днес е особен ден за нас в Памстера! Празнуваме нашия 12-годишен юбилей и сме изключително развълнувани да споделим тази радост с вас, нашите ценни клиенти. За да отбележим този специален момент, искаме да ви предложим нещо специално - промокод PARTY12!

Защо това е толкова специално?

От създаването си преди 12 години, Памстера се стреми да предостави на клиентите си не само надеждни хостинг услуги, но и персонализирано внимание и подкрепа. Нашата мисия е да направим уеб хостинг достъпен, лесен и безпроблемен за всеки, който се нуждае от онлайн присъствие. С годините ние развили и подобрили нашите услуги, а също така и разширили нашето обслужване, като се превърнахме в един от водещите хостинг доставчици.

Промокод PARTY12 - специално за вас

В чест на нашия 12-годишен юбилей, ние искаме да ви подарим нещо специално. Промокод PARTY12 ви дава възможност да се възползвате от отстъпка от 12% на всички наши услуги. Независимо дали сте нов или вече съществуващ клиент, вече можете да се възползвате от тази изгодна оферта за вашето уеб присъствие. Промокодът е валиден до 13.10.2023г.

Как да използвате промокода?

Използването на промокода PARTY12 е лесно. Просто посетете нашия уеб сайт, изберете план или услуга, която искате да закупите, и въведете промокод PARTY12 при финализиране на поръчката. Веднага ще ви бъде отчетена отстъпката, която сте заслужили за вашата подкрепа и доверие през тези години.

Благодарности и бъдещи перспективи

От името на екипа на Памстера, искаме да ви благодарим за вашата подкрепа през всички тези години. Без вас, нашите верни клиенти, това постижение нямаше да бъде възможно. Със сигурност гледаме към бъдещето с оптимизъм и амбиция да продължим да предлагаме най-добрите услуги и подкрепа за вас и вашите онлайн проекти.

Не забравяйте да използвате промокода PARTY12 и да споделите тази специална оферта с приятелите си. Очакваме с нетърпение да продължим да ви обслужваме и да израстваме заедно с вас!

С най-добри пожелания,

Екипът на Памстера ЕООД

Абонамент за бюлетин

Политиката за поверителност*

Начини за плащане

Крипто валути
Дебитна/Кредитна карта
Банков превод

Всички права запазени © 2011 - 2024