Памстера ЕООД

По-бърз сайт или 1 година безплатен хостинг

Съдържание

Знаете ли че Google не обича бавни сайтове? Скоростта на зареждане на страниците е един от факторите, които Google използва за ранжиране на сайтове в своите резултати от търсенето.

Нашето висок клас сървърно оборудване ни позволява да предоставим най-доброто качество на уеб хостинг на пазара. С Памстера получавате не само първокласен хостинг, но и безплатна миграция и професионална настройка от квалифициран персонал. Ето какво включва нашето предложение и какви са условията:

Предимства

  • Висок клас сървърно оборудване: Нашите сървъри са проектирани да осигурят най-висока производителност и надеждност за вашия сайт.

  • Безплатна миграция: Ние ще се погрижим за прехвърлянето на вашия сайт към нашите сървъри, без никакви допълнителни разходи за вас.

  • Професионална настройка: Нашите квалифицирани специалисти ще настроят вашия сайт, за да гарантират оптимална производителност и сигурност.

Условия на предложението

  • Закупуване на WordPress хостинг план: Необходимо е да закупите WordPress хостинг план за 1 година, за да се възползвате от нашето предложение.

  • Гаранция за възстановяване на сумата: В случай че не успеем да подобрим скоростта на вашия сайт с 20% или повече, спрямо предходният ви доставчик, ще ви възстановим заплатената сума, а вие ще запазите хостинг услугата.

  • Сравнение с други компании: Вашият предходен доставчик е юридическо лице, регистрирано на територията на България и трябва да предлага хостинг услуги.

  • Измерване на скоростта: Скоростта на вашия сайт се измерва с помощта на Query Monitor, плъгин за WordPress, който предоставя точни данни за производителността.

С Памстера можете да сте сигурни, че вашият сайт ще работи по-бързо и по-надеждно. Доверете се на нашия опит и висококласното ни оборудване, за да получите най-доброто от вашия уеб хостинг.

Абонамент за бюлетин

Политиката за поверителност*

Начини за плащане

Крипто валути
Дебитна/Кредитна карта
Банков превод

Всички права запазени © 2011 - 2024