Памстера ЕООД

Контролен панел

Всеки, който управлява уебсайт или онлайн проект, знае колко важно е да има пълен контрол върху своя хостинг. Ние от Памстера сме първите в България, които предоставят хостинг услуги с помоща на собствен контролен панел - заместител на cPanel.

Ето някои от най-важните предимства на контролния панел:

  1. Лесно управление: С нашият контролен панел, Вие получавате интуитивен интерфейс, който ви позволява да управлявате вашите уеб сайтове, без сложни процедури или технически изисквания. Само с няколко клика можете да добавяте нови домейни, да конфигурирате настройките за сигурност или да променяте настройките на сървъра.

  2. Пълна функционалност: Нашата платформа предлага цялостно покритие на всички аспекти на уеб хостинга - от управление на файлове и бази данни до конфигуриране на електронна поща и много повече. С нашият контролен панел всичко е на едно място за ваше удобство.

  3. Висока сигурност: Нашата система е разработена с вградени механизми за сигурност, които гарантират защита на вашите данни и уеб сайтове от всякакви заплахи и атаки. С регулярни актуализации и автоматизирани инструменти за сканиране на уязвимости, вие можете да бъдете сигурни, че вашите данни са защитени. Можете да бъдете спокойни, че вашата онлайн присъствие е в безопасни ръце.

  4. Гъвкавост и мащабируемост: Нашият контролен панел е проектиран да се адаптира към вашите нужди и нарастващите ви изисквания. Независимо дали управлявате един уеб сайт или цяла мрежа от проекти, нашата платформа може да отговори на вашите нужди.

  5. Ефективност и производителност: Контролният панел работи с водещи технологии за уеб сървъри, които гарантират висока производителност и бърз отговор на заявките. Системата е оптимизирана за най-добро използване на ресурсите и ефективно управление на трафика. Намаленото време за администрация и повишената производителност, ви позволява да се фокусирате върху развитието на вашите уеб сайтове и бизнес проекти.

  6. Поддръжка: Екипът ни е винаги тук, за да ви помогне с всякакви въпроси или проблеми, които може да имате. С включена поддръжка и обширна база знания, вие никога няма да останете без помощ.

С нашият контролен панел, вие получавате пълен контрол и сигурност за вашите уебсайтове и приложения. Присъединете се към нас днес и открийте удобството и мощта на нашата платформа за уеб хостинг.

Представяне на основните възможности

Абонамент за бюлетин

Политиката за поверителност*

Начини за плащане

Крипто валути
Дебитна/Кредитна карта
Банков превод

Всички права запазени © 2011 - 2024