Памстера ЕООД

За Нас

Кои сме ние?

Памстера ЕООД е учредена през 2011 година като компания, специализирана в разработката на уебсайтове, базирани на платформата Wordpress. С годините ние не само придобихме значителен опит в програмирането, но и в системната администрация за нашите клиенти. През това време преминахме през различни хостинг компании - някои се оказаха добри, други не толкова, но не успяхме да открием идеалния хостинг партньор. Въпреки това, ние извлякохме полезни поуки, внимателно слушахме нашите клиенти и решихме да създадем ново поколение хостинг услуги.

С нашата амбиция да бъдем сред най-добрите, ние предлагаме най-висококачествен хардуер за хостинг, съчетан с контролен панел, който е безпрецедентен в своите възможности.

Защо да избера Памстера ЕООД?

Когато става въпрос за избор на доставчик на уеб хостинг услуги, Памстера ЕООД е ясен избор за клиентите, които ценят качеството, надеждността и професионализма. Ето защо клиентите трябва да изберат нас:

  1. Професионализъм и опит: Със своето утвърдено присъствие в индустрията от 2011 година, Памстера ЕООД разполага с богат опит и експертиза в областта на уеб разработката и хостинг услугите.

  2. Надеждност: Памстера ЕООД се гордее с висока степен на надеждност на своите услуги. Ние осигуряваме безпроблемен и непрекъснат достъп до уебсайтовете на нашите клиенти, като сме на разположение 24/7, за да гарантираме най-доброто обслужване.

  3. Иновации и технологии: В Памстера ЕООД постоянно инвестираме в най-новите технологии и иновации в сферата на уеб хостинга. Нашите клиенти могат да бъдат сигурни, че техните уебсайтове са хостнати на съвременна инфраструктура, която гарантира бързина, ефективност и сигурност.

  4. Персонализирано обслужване: Памстера ЕООД се стреми към индивидуален подход към всеки клиент. Ние разбираме, че всеки бизнес е уникален, затова предлагаме персонализирани решения и поддръжка, които отговарят на конкретните нужди и изисквания на нашите клиенти.

  5. Клиентска подкрепа: Нашата екип от експерти е винаги на разположение, за да помогне на клиентите си при всякакви въпроси или проблеми. Ние ценим връзката с нашите клиенти и се стремим да ги подкрепим в постигането на техните цели и успехи в онлайн пространството.

С нас, клиентите получават не само качествени уеб хостинг услуги, но и партньорство, което може да ги отведе към успеха в техния онлайн бизнес.

Нашите услуги

Клиентите за нас

Amorebg лого

Бих искала да изразя своята благодарност за изключителните услуги за уеб хостинг и поддръжка, предоставени от вас. Като собственик на Amorebg, съм възхитена от надеждността и професионализма на вашите услуги. Прехвърлянето на нашия уебсайт на вашия сървър беше най-доброто решение, което можах да взема – уебсайта функционира безпроблемно, а вашата поддръжа е винаги на разположение с бързи и компетентни отговори на всички въпроси. Вашата непрекъсната подкрепа и надеждна инфраструктура направиха работата ми по-лесна. Благодаря за отличното обслужване и с нетърпение очаквам продължението на нашето сътрудничество.

Симона Аврамова
Управител
@
amorebg.com
Biostorebg лого

Искрено бих искал да изразя нашата благодарност и уважение към вас за изключителните услуги за уеб хостинг и поддръжка, които предоставяте. Като онлайн магазин за здравословни храни и продукти, ние сме особено зависими от надеждна и бърза уеб инфраструктура, и вие ни осигурихте точно това. Вашият хостинг ни осигурява безупречна производителност и стабилност, като същевременно вашата поддръжка е винаги на разположение с бързи и ефективни решения на всички наши технически въпроси. Благодарение на вас, нашият онлайн бизнес функционира безпроблемно, а клиентите ни получават най-доброто обслужване.

Пламен Златев
Управител
@
biostore.com
Webnotize лого

Бих искал да споделя своята висока оценка и благодарност за виртуалния сървър, който ни предоставяте. За период от 7 години ползвамe услугите ви и с увереност мога да кажа, че не сме се сблъскали с никакви проблеми. Производителността е отлична, а стабилността е непрекъснато висока. Вашият сървър ни предоставя точно това, което ни е необходимо за успешното функциониране на нашия онлайн бизнес. Благодарение на него, можем да се фокусираме върху развитието на нашите проекти, без да се тревожим за технически проблеми или намаляване на производителността. Без съмнение, вашият виртуален частен сървър е отличен избор за всеки, който търси надеждна и качествена хостинг услуга.

Камен Йосифов
Управител
@
webnotize.me

Абонамент за бюлетин

Политиката за поверителност*

Начини за плащане

Крипто валути
Дебитна/Кредитна карта
Банков превод

Всички права запазени © 2011 - 2024